Tags

, , , ,

kose Rail Balticu teemadel on sõna võtnud eksperdid, arutlusi on pidanud ka Eesti Rooma Klubi, kuulanud ära ettekandeid (otsi märksõnaga).

Planeeritava projekti erinevate mõjude analüüsi saab jälgida siit. Mati Kose ütleb oma analüüsis, et “kuivõrd kavandamisel on erakordselt suuremahuline ja ajas pöördumatu arendus, mis muudab ulatuslikel aladel maastike, elupaikade, nii inim- kui loodusvara kvaliteeti, kättesaadavust ja sidususust, siis kaasneb selle tegevuse planeerimise ja mõjude hindamisega erakordselt suur vastutus nii inimühiskonna kui looduse ees”. ERK ühineb selle suhtumisega ning jätkab arutlusi ning sekkumist Rail Balticu mõjude hindamisel.

Mati Kose analüüsi loe täismahus siit: Rail Baltica transpordikoridori planeeringust ja selle strateegiliste keskkonnamõjude hindamisest